Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο μακιγιαζ!!!

Μόλις επέστρεψα απο το σεμινάριο μακιγιάζ της Seventeen. Η διάρκεια του ήταν 3 ώρες κατα τις οποίες μας έδειχναν ,και εμείς παράλληλα το κάναμε στο προσωπό μας, έναν απλό καθαρισμό προσώπου:γαλάκτωμα, λοσιόν,ενυδατικη ματιών και προσώπου. Παροχή όλων των προιόντων για την διάρκεια του σεμιναρίου. Εν συνεχεία κάναμε πρωινό μακιγιάζ με χρώματα επιλογής μας και μετατροπή του σε βραδυνό.
Ενδιαφέρον θα έλεγα, ευχάριστο και επιπλέον εντελώς δωρεάν...χωρίς την συνοδεία πίεσης να αγοράσεις προιόντα...κάτι που θα με εκνεύριζε! Τέλος όσες κοπέλες θέλαμε πήραμε πρόσκληση ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίας βαφής μαλλιών απο κομμωτή της εταιρείας.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπήκα στο site της Seveteen  ,συμπλήρωσα την φόρμα συμμετοχής και μετά απο 2 βδομάδες με καλέσανε να κανονίσουμε το σεμινάριο. Το καλό είναι οτι έχει διαθέσιμες πρωινές και απογευματινές ώρες αλλά και διάφορες περιοχές.
Απο τα προιόντα που χρησιμοποιήσα μου τράβηξαν το ενδιαφέρον τα εξής: Το  υγρό κονσιλέρ-Ideal Cover Liquid Concealer, Μάσκαρα-The stylist τέλος Liquid Eyeliner-Νο 5 (ασημί).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου