Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Εκπτωτικό χωριό....Mc Arthur Glen!!!


Όπως πολλές μεγάλες πόλεις του κόσμου έτσι και η Αθήνα απέκτησε εδώ και αρκετό καιρό το δικό της εκπτωτικό χωριό!Αποφάσισα να το επισκεφθώ για δεύτερη φορά το Σάββατο. Το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο με πολλές επιλογές να πιείς ή να φάς κάτι. Για περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία του ρίξτε μια ματιά εδώ.

Όπως γίνεται στα υπόλοιπα εκτωτικά χωριά έτσι και στο δικό μας θα έπρεπε να υπάρχουνε μεγάααλες εκπτώσεις σε διάφορες γνωστές μάρκες....δεν συμβαίνει όμως αυτό. Σε ελάχιστες μάρκες έχει μεγάλες εκπτώσεις όπως 30% και άνω και όχι ένα 10% σε ελάχιστα ..πανάρχαια και άθλια κομμάτια για τα μάτια του κόσμου.

Εκεί που παρατήρησα 50% έκπτωση σε πάαααρα πολλά προϊόντα είναι Ralph Lauren ...και φυσικά το εκμεταλλευτηκα!

Επίσης μεγάλες εκπτώσεις έχει στο κάταστημα της Adidas με μεγάλη ποικιλία, στον Καλογήρου με γνωστές μάρκες παπουτσιών...αυτά!Όλα τα άλλα ήτανε πανάακριβα με υποτυπώδη εκπτώσεις ίσα ίσα να σε ξεγελούν!

Φυσικά έχει και τα πολυαγαπημένα μου H'n'M  , Bozikis και Fullah Sugah ..τα λατρεμένα μου καταστήματα τα οποία και τίμησα! Όλα τα Η'n'M έχουνε για λίγες μέρες μόνο κάποια εκπτωτικά κομμάτια ενώ στα Fullah Sugah ισχύει 10% έως 30 ευρώ ενώ 20% από 40 ευρώ και πάνω!

Θα ξαναπήγαινα εφόσον οδηγώ και έχω πρόσβαση με το αμάξι μου...διαφορετικά δεν νομίζω οτι θα αξίζει να υποστώ την ταλαιπωρία των Μ.Μ.Μ.  παραπάνω απο μία φορά!

Το πόσο μεγάλο διάστημα γλυκοκοιτάζω τέτοιου είδους μποτάκια...δεν περιγράφεται! Είδα τα συγκεκριμένα ..κι απλά δεν άντεξα! Fullah Sugah απο 49,9μείον το 20% που ανέφερα 39,90ε.

Αέρινο φόρεμα με τέλειο πατρόν τουλάχιστον στον δικό  μου σωματότυπο.Απο 29,90ε στα 15ε....το βρήκα στα εκπτωτικά κομμάτια.

Μακρυμάνικο κλασσικό μπλουζάκι Ralph Lauren απο 125ε στα 59,90ε. Η αληθεια είναι οτί αυτή η τιμή με ''πόνεσε'' λίγο...αλλα πάντα ήθελα αυτό το κλασσικό navy μακρυμανικο οπότε τα έδωσα..

Καλτσάκια Raplh Lauren...(μη χέσω) που θέλω και καλτσάκια μάρκας αλλά τα βρήκα σε καλή τιμή και τα τσίμπησα! Και τα 3 ζευγάρια 9ε.

 

 

1 σχόλιο: