Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

KILL FOR THE HEEL!!!

Κατευθείαν στο ψητό! Τα παπούτσια Irregular Choice......απλά...ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝΕ!!! Έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να πάω Λονδίνο μόνο και μόνο για να επισκεφτώ την boutique της Irregular Choice....(και τα Harrods βέβαια) φαντάσου ένα ολόκληρο μαγαζί με τα πιο πρωτότυπα παπούτσια,τσάντες και αξεσουάρ. Όπως καταλαβαίνετε στην Ελλάδα δέν έχουμε ,τουλάχιστον ακόμα ,κάποιο μαγαζί με μόνο Irregular Choice...Υπάρχουνε ελάχιστα μαγαζιά με λίγα σχέδια.Οπότε μεγάλη γκάμα επιλογών έχουμε μόνο σε αγορές on line.
Έχει τόοοοσο ιδιαίτερα πραγματάκια...δεν έχω ξαναδεί πουθενά παρόμοια..!Και το καλό είναι ότι έχει για διάφορα στυλ που μπορεί να βάλει κάθε γυναίκα...αρκεί να είναι λίγο τολμηρή...γιατί είπαμε έιναι ιδιαίτερα παπούτσια..εκκεντρικά θα έλεγα!Για ρίξτε μια ματιά στο site της Irregular Choice....και το υπόσχομαι..θα μείνετε!
Ακομα ψάχνω να βρώ κατάστημα στην Ελλάδα με πολλά σχεδια...αλλά δεν βρίσκω...ετοιμάζομαι λοιπόν για on line αγορά και αργότερα αμα πάρω καμιά αδειούλα...να πάω Λονδίνο...αχ...για να δούμε!!!Καλές γιορτές λοιπόν...Φιλιά!










1 σχόλιο: