Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Sephora 1+1 δώρο!!!!


Η χρέωση του sms είναι € 0,50 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Μετά την αποστολή του sms ο συνδρομητής Vodafone θα λάβει με sms έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος θα χρησιμοποιείται κατά την αγορά του εκάστοτε προϊόντος  και θα εξασφαλίζει στους συνδρομητές  Vodafone τη δωρεάν διάθεση του δεύτερου προϊόντος.   
  Ισχύει κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και μόνο για τα προϊόντα Sephora και Priorities (εξαιρoούνται οι παλέτες Sephora). Το δωρεάν προϊόν θα είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από το προϊόν που αγοράστηκε και δεν είναι ανάγκη να είναι το ίδιο με το αγορασμένο προϊόν. Αν έχετε αγοράσει παραπάνω από ένα προϊόν τότε το δωρεάν προϊόν θα είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από το φθηνότερο προϊόν που θα αναγράφεται στην απόδειξη.
Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά του προϊόντος την ημέρα λήψης του και για έξι ακόμα εργάσιμες ημέρες από την ημέρα λήψης του κωδικού. Μετά τη χρήση του, ο κωδικός παύει να ισχύει.
 

1 σχόλιο:

  1. Hi I just discovered your blog and love it! so I'm following you!, good luck! I hope you get your projects! many kisses, I leave my blog in case you want to follow me!
    http://siempremisspetula.blogspot.com.es

    ΑπάντησηΔιαγραφή